hazenberg14.jpg

De Mogelijkheden

Begin Pagina
Even voorstellen
De Mogelijkheden
Eindresultaten
Bronzen Meubels
De Processen
Kom met ons in contact

Mogelijke materialen

 

U kunt met al uw te gieten werk bij mij terecht.Beelden van was, klei, gips, enz. U kunt uw beeld (afhankelijk van de grootte) massief of hol laten gieten.Bij een klein beeldje van was heeft u b.v. geen rubber(siliconen) mal nodig, wilt u uw beeldje hol laten gieten dan is dit wel noodzakelijk. Het voordeel van een rubbermal is dat er meerdere wasmodellen uit te halen zijn.(Een rubbermal is vrij kostbaar). Beelden in zachte klei zijn direct af te vormen van het origineel.

TIP: BIJ DIRECT AFGIETEN ,GEEN IJZER GEBRUIKEN IN HET WASMODEL. 

Gebruik koperdraad, bij twijfel vraag eerst advies                                                                          

(dit gaat in het brons zitten en er treed roestvorming op)                      

Grootte beelden worden in gedeeltes afgevormd en later in brons weer in elkaar gezet. Als uw beeld is afgegoten kunt u het laten afwerken en patineren. U kunt ook zelf aan de slag gaan maar dit kost veel tijd en vakmanschap en u moet de juiste gereedschappen hebben. Als ik uw beeld afwerk blijft het natuurlijk uw keuze hoe het beeld er uit moet komen te zien.(ruw, glad,patina ,ect) Hierin kan ik desgewenst advies geven.

Kosten
 
Over de prijs kunnen wij voordat we  het te gieten beeld hebben gezien niets zeggen, ieder beeld heeft zijn/haar aandacht en tijd nodig. Het is voor ons dan ook van groot belang om te weten wat uw wensen zijn.Voor ons is ons werk pas goed als u tevreden bent.                                                  

Restauratie /Reparatie

Als u bronzen klokken, kandelaars, tafels, beeldjes e.d hebt met een beschadiging of wat dan ook, kunt u altijd een afspraak maken om met mij te bekijken of het te restaureren is

Ik kan u dan geheel vrijblijvend advies geven en eventueel de Restauratie voor u uitvoeren.